Den secrect bakom Pipa Middleton s & Jennifer Anistons fantastiska siffror: PILATES

Den viktminskning Super Food Oprah Använder

Gå med i Min gemenskapen vid MyBlogLog!

Bun och Thigh skulptera - Pilates används av Kate Winslet

Din 100% Ekologisk jojobaolja

Ner i vikt med Acai

Anti-Aging lösningar

Kolla in denna länk - Det är fantastiskt

www.littlepurpleberry.com
Erika Leppä Koivisto, EzineArticles.com Basic Författare
för övervakning av websidor

Jojobaolja - ren och frisk hud

redigera

Hur får man en vacker hud & friskt, glänsande hår!

Ta reda på magi Jojobaolja

Jojobaolja har många användningsområden i en mängd olika branscher. Som en kosmetisk, är det en effektiv rengöring, balsam, fuktkräm, och mjukningsmedel för huden och hair.It appliceras direkt på huden för att mjukgöra huden, för att minska rynkor och bristningar, för att lätta och hjälper till att läka sår, och att främja en sund hårbotten och hår. Den används ofta som en ingrediens i schampo, balsam, ansikts-, hand-och lotion kropp, nagelband och nagelvårdsprodukter spädbarnsvård lotioner, krämer och oljor, rengöringsmedel, mjukgörande, oljor bad och tvålar, solkrämer och produkter makeup Jojoba olja liknar, och blandbart med, talg, som utsöndras av humana talgkörtlar att smörja och skydda hud och hår. När talgproduktionen minskar på grund av ålder, föroreningar eller miljöpåfrestningar, kan jojobaolja användas för att replikera talg olja.

De potentiella terapeutiska användningar av jojobaolja inkluderar behandlingen av akne, munsår, och sådana hudsjukdomar såsom psoriasis.

Vad är unikt med Jojoba?

1. Torr hud - Jojoba härmar talg som finns naturligt i mänsklig hud och kan fylla på hud som har blivit torra på grund av ålder, väder, miljögifter eller spänningar. Det bildar ett lipidskikt på huden, i egenskap av en fuktgivare, liksom penetrera och absorberas av det yttre skiktet av huden.

2. Rynkor - Jojoba skyddar hudceller och minskar rynkor. Studier har visat en märkbar minskning av fina linjer och med åtta timmar efter applicering.

3. Acne och fet hud - Jojoba löser talgöverskott som täpper porer hindrar normal transpiration och orsakar akne. Två gånger dagligen efter noga rengöring huden, kan Jojoba eliminera skador.

4. Skrubbsår - Mindre hudirritationer och skador kan behandlas med Jojoba. Det är anti-biotiska och anti-svamp, kommer att hindra infektioner från att utvecklas i utsatta skrubbsår och påskynda läkningsprocessen och samtidigt förhindra ärrvävnad bildas.

5. Torrt hår och hårbotten - När talgproduktionen minskar håret kan bli skör och svag. Jojoba renoverar hårsäckarna och schakt för naturlig lyster och glans och förhindrar att håret blir sprött och trist. Om talgproduktionen är överdriven, kan hårsäckarna blockeras och hår kan också bli alltför torrt och bräckliga. Jojoba löser talgöverskott och tillåter porerna att genomsyra normalt. Det kan också lösas klibbiga rester från hårprodukter och luftburna föroreningar.

6. Allergier - Jojoba är naturligtvis allergitestade och en klinisk studie visade att endast två av femtio personer med kända hud allergier hade någon reaktion på det. Dessa två fall var milda och klaras upp inom 24 timmar.

7. After Sun Care - Jojoba är ett utmärkt hud rejuvenator för efter längre solen kan öka djupt garvning och samtidigt förhindra smärtsamma brännskador.

8. Infant Care - Jojoba är säker för alla känslig hud, inklusive nyfödda. Det är mycket användbart för "barn akne" och "mjölkskorv".

9. Ärr och bristningar - Jojobaolja har visat sig kraftigt minska ärrvävnad gör det till ett utmärkt val för gravida mödrar och de återhämtar sig från operationer.

10. Psoriasis - Ben Gurion University of Israel har visat fantastiska läkande resultatet av Jojoba applicering på huden påverkas av psoriasis.

11. Nail Care - När den appliceras nagelbanden Jojoba kan stärka och befästa sköra naglar.

Försiktighetsåtgärder

Jojoba olja är ett giftfritt, noncomedogenic (inte täppa till porerna), och allergivänliga substans. Den har använts i stor omfattning i årtionden i kosmetika, utan några rapporterade biverkningar. Om jojobaolja förtärs, är det mesta elimineras i feces, med lite få distribueras i kroppen.

Biverkningar

Inga biverkningar förväntas med användning av jojobaolja i rekommenderade mängder, även om allergiska reaktioner är en sällsynt möjlighet.

Interaktioner

Eftersom jojobaolja inte oxiderar eller blir härsket, läggs den till andra oljor för att förlänga hållbarheten.

Nyckelbegrepp

Ett ämne som innehåller något som skulle orsaka pormaskar eller finnar bildas på huden.

Kommentarer

1. Jag läste om denna produkt finns på Makeup Alley hemsida, och eftersom det är så billigt jag tänkte ge det en virvel. Allt jag kan säga är, WOW! Jag är 39 med blandhy som har att bryta ut på sistone, så jag behövde något för att lugna min hud ner. Detta kan låta konstigt, eftersom det är en olja, men denna produkt inte orsaka mig att bryta ut! I själva verket hände precis tvärtom. Min hud drack bokstavligen det (ingen oljig återstod) och på morgonen var mitt ansikte mjukt och mycket tydligare. Jag använder den efter rengöring på kvällen (med en renhet på enkelt) och det fungerar underverk. Detta är ett fantastiskt köp för alla som med lätt förvärras hud. Prova det, kan du bli glatt överraskad!

2. Jag har kämpat finnar i årtionden. Jag har känslig, akne benägen, combo, tjock hud. Jag skulle aldrig drömma om att sätta olja på mitt ansikte regelbundet. Jag är mycket nöjd med resultatet. 2 droppar efter rengöring har varit det bästa för mitt ansikte. Det täpper inte mina porer alls. Det är tänkt att vara den närmaste oljan matchen till vår naturliga hud olja. Det verkar rensar ut de befintliga akne. Oljan fungerar på mitt hår att bli av med fly-ett-vägar och frizz. Jag använder det på min dotters hår och hud (och hon har känslig normal till torr hud). Jag använder för baby massage också. Det är så lätt.

181 kommentarer till Jojobaolja - ren och frisk hud

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv märke

Denna webbplats använder KeywordLuv . Ange dittnamn @ YourKeywords i fältet Namn att utnyttja.