Den secrect bag Pipa Middleton s & Jennifer Aniston betagende tal: Pilates

Jojoba Oil - ren, sund hud

redigere

Sådan får du en smuk hud og sund, skinnende hår!

Find ud af om det magiske af jojobaolie

Jojobaolie har mange anvendelsesmuligheder i en bred vifte af industrier. Som et kosmetisk, er det en effektiv sæbe, balsam, fugtighedscreme, og blødgøringsmidlet for huden og hair.It påføres direkte på huden for at blødgøre huden, for at reducere rynker og strækmærker, til at lette og hjælpe med at helbrede ar, og fremme en sund hovedbund og hår. Det er almindeligt brugt som en ingrediens i shampoo, balsam, ansigts-, hånd-og body lotions, neglebånd og negle pleje produkter, baby pleje lotion, cremer og olier, rensemidler, fugtighedscreme, badeolier og sæber, solcremer og makeup produkter Jojoba Olien svarer til og blandbart med sebum, der secerneres af humane talgkirtler at smøre og beskytte hud og hår. Når talgproduktion falder på grund af alder, forurenende stoffer eller miljømæssige påvirkninger, kan jojobaolie bruges til at replikere sebum olie.

De potentielle terapeutiske anvendelser af jojobaolie omfatter behandling af acne, forkølelsessår, og sådanne hudsygdomme såsom psoriasis.

Det unikke ved Jojoba?

1. Tør hud - Jojoba efterligner sebum findes naturligt i huden og kan genopbygge hud, der er blevet tør på grund af alder, vejr, miljø-forurenende stoffer eller spændinger. Det danner et lipidlag på huden, som et befugtningsmiddel, såvel som trænger og blive absorberet af det ydre lag af huden.

2. Rynker - Jojoba beskytter hudceller og reducerer rynker. Undersøgelser har vist en bemærkelsesværdig reduktion af fine linjer selv otte timer efter applikation.

3. Acne og fedtet hud - Jojoba opløser overskydende talg som tilstopper porerne forhindrer normal transpiration og forårsager akne. Brugt to gange dagligt efter grundig rengøring huden, kan Jojoba fjerne pletter.

4. Hudafskrabninger - Mindre hudirritationer og skader kan behandles med Jojoba. Det er anti-biotiske og anti-svampe, vil forebygge infektioner udvikler sig i udsatte hudafskrabninger og fremskynde helingsprocessen og samtidig forhindre arvæv fra formning.

5. Tørt hår og hovedbund - Når talgproduktion falder håret kan blive skør og svag. Jojoba istandsættelse af hårsækkene og aksler til naturlig glans og glans og forhindrer at håret bliver sprødt og kedeligt. Hvis talgproduktion er for stor, kan hårsækkene bliver spærret, og håret kan også blive for tør og skør. Jojoba opløses overskydende sebum og tillader porerne svede normalt. Det kan også opløse klæbrige rester af hårprodukter og luftbårne forurenende stoffer.

6. Allergi - Jojoba er naturligt hypo-allergifremkaldende og en klinisk undersøgelse viste, at kun to ud af halvtreds mennesker med kendte hudallergi havde nogen reaktion på det. Disse to tilfælde var milde og ryddet op inden for 24 timer.

7. After Sun Care - Jojoba er en fremragende hud rejuvenator til efter længere tids solen kan øge dybt garvning og samtidig forhindre smertefulde forbrændinger.

8. Infant Care - Jojoba er sikkert for alle følsom hud, inklusive nyfødte. Det er meget nyttigt for "infant acne" og "vugge cap".

9. Ar og strækmærker - Jojoba har vist sig i høj grad at reducere arvæv gør det til et glimrende valg for gravide mødre og dem komme fra operationer.

10. Psoriasis - The Ben Gurion Universitetet i Israel har vist sig at være de fantastiske helbredende resultaterne af Jojoba applikation på huden påvirkes af psoriasis.

11. Nail Care - Når anvendt neglebånd Jojoba kan styrke og befæste skøre negle.

Forholdsregler

Jojobaolie er en ugiftig, noncomedogenic (ikke tilstoppe porerne), og allergivenlige stof. Det er blevet almindeligt anvendt i årtier i kosmetik, uden rapporterede bivirkninger. Hvis jojobaolie indtages, er det meste af den eliminerede i fæces, med lille blive fordelt i kroppen.

Bivirkninger

Ingen bivirkninger forventes ved anvendelse af jojobaolie i anbefalede mængder, selvom allergiske reaktioner er en sjælden mulighed.

Interaktioner

Da jojobaolie ikke oxidere eller bliver harsk, føjes den til andre olier til at forlænge deres holdbarhed.

Vigtige Vilkår

Et stof, der indeholder noget, der ville medføre hudorme og bumser til at danne på huden.

Anmeldelser

1. Jeg læste om dette produkt på Makeup Alley hjemmesiden, og da det er så billigt jeg troede jeg ville give det en hvirvel. Alt jeg kan sige er, WOW! Jeg er 39 med kombineret hud, som er blevet bryde ud siden sidst, så jeg havde brug for noget for at berolige min hud ned. Det kan lyde mærkeligt, fordi det er en olie, men dette produkt ikke giver mig til at bryde ud! Faktisk skete lige det modsatte. Min hud bogstaveligt drak det i (ingen olieagtig rest), og om morgenen, var mit ansigt blød og meget klarere. Jeg bruger det efter rensning om natten (med en renhed på den nemme måde), og det virker vidundere. Dette er et fantastisk køb for alle med let forværret hud. Prøv det, kan du blive glædeligt overrasket!

2. Jeg har kæmpet breakouts i årtier. Jeg har følsom, akne udsat, combo, tyk hud. Jeg ville aldrig drømme om at sætte olie på mit ansigt regelmæssigt. Jeg er meget tilfreds med resultaterne. 2 dråber efter rensning har været det bedste for mit ansigt. Det ikke tilstopper porerne i det hele taget. Det formodes at være den nærmeste olien match til vores naturlige hudfedt. Det synes at rydder ud den eksisterende acne. Olien virker på mit hår til at slippe af flyve-a-veje og krus. Jeg bruger det på min datters hår og hud (og hun har følsomme normal til tør hud). Jeg bruger til baby massage også. Det så er let.

182 kommentarer til Jojoba Oil - ren, sund hud

Efterlad et svar

Du kan bruge disse HTML-tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Dette websted bruger KeywordLuv . Indtast DitNavn @ YourKeywords i feltet Navn for at drage fordel.